You must be logged in to post a review.
24,42 €
W magazynie
Szybka dostawa w dowolne miejsce w Europie
24 - 36 pcs | rabat do 5% |
36 - 72 buc | rabat do 10% |
Winorośl wybrana do produkcji tego wina ma ponad 20 lat. Dzięki głębokim korzeniom stanowi surowiec do produkcji win o intensywnych aromatach i dużym potencjale starzenia. Moszcz uzyskano metodą ravac (bez tłoczenia), a fermentacja odbywała się w kadziach ze stali nierdzewnej wyposażonych w system recyrkulacji skórki w masie winnej, co zapewniało mocną strukturę i dodatkową owocowość. Aby uzyskać aksamitne taniny i bogaty posmak, wino to leżakowało przez 12 miesięcy w dębowych beczkach. > Bukiet: intensywne jagody i delikatne przyprawy Smak: Ciało i miękkie taniny wzmacniają smak czerwonych owoców . Ma dobrą kwasowość i niezwykły potencjał starzenia. Kombinacje kulinarne: Dobry towarzysz do dań z wieprzowiny, wołowiny, barana i dziczyzny . Spróbuj z żeberkami cielęcymi w sosie barbecue. Temperatura serwowania 18-20 ° C
Reviews
There are no reviews yet.